Fysioterapia

Fysioterapia

Onko sinulla kipua tai haasteita liikesuorituksissa?

Olkapään, polven, lonkan tai selän kipuja?
Nilkan tai olkapään liikkuvuushaasteita?
Keskivartalon hallinnan heikkoutta?
Niskan jäykkyyttä?
Haasteita ryhdin kanssa?
Jokin kuntoutusta vaativa vamma tai leikkaus takana?
Vai koetko tarvitsevasi apua synnytyksen jälkeen harjoitteluun pariin palaamiseen?

Fysioterapeutti toimiin yhteistyössä urheilijoiden ja valmentajien kanssa, ja on tukena niin urheilijalle kuin valmennukselle ja usein osa valmennustiimiä.

Ajanvaraus

Fysioterapeuttina toimii Susanna Pakarinen. Voit varata ajan alla olevasta ajanvarauslinkistä.

VERKKOAJANVARAUS

Mikäli et löydä ajanvarauskalenterista sinulle sopivaa aikaa, voit olla myös suoraan yhteydessä Susannaan.

Susanna Pakarinen (Suomen EliteFysio)

040 867 9514

Hinnasto
45 min75 €
60 min90 €

Maksu paikan päällä suoritetaan joko maksukortilla tai Mobilepaylla.

Susanna Pakarinen

Ei ryppyä otsassa vaikka kovaa mennäänkin!

Susanna on toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2010 lähtien ja viimeiset seitsemän vuotta aktiivisesti urheilijoiden kanssa yksilö- sekä joukkueurheilun parissa. Valmennustaustaa Susannalla on 20 vuoden ajalta, ja on toiminut mm. koripallon juniorimaajoukkueiden fysioterapeuttina sekä työskennellyt jalkapalloilijoiden, joukkuevoimistelijoiden, jääkiekkoilijoiden kilpa-aerobickareiden ja juoksijoiden kanssa. CrossFit-urheilijoiden kanssa Susanna on toiminut viimeiset kolme vuotta. Tällä hetkellä Susanna opiskelee urheiluravitsemusta fysioterapian ammatin vahvistamiseksi palautumisen ja lihasvoiman kehityksen optimoinniksi sekä auttaakseen urheilijoita tilanteissa, jossa urheilijalla on perussairaus tai haasteita ravinnon kanssa.

Ei pelkkää kumpparijumppaa!

Susannan tavoite fysioterapeuttina on auttaa niin urheilijoita kuin harrastajia, vahvistamalla heidän kehoaan ja mahdollistamaan harjoittelun mahdollisimman terveenä ja pitkään. Tärkeänä osana Susannan työtä on tunnistaa lajin haasteet ja kuinka asiakkaan keho näihin vastaa; missä tulee liikettä turhan paljon ja missä fuskataan. Susannalle on myös tärkeä selvittää kuinka hän voi auttaa kehoa vastaamaan lajin tuomiin haasteisiin, ja tarkastelee, miten asiakas pystyy liikkeen toteuttamaan ja tapahtuuko se hänen keholleen parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuminauhakin on tarpeen, mutta usein se ei ole yksinään riittävä väline vahvistamaan harrastajan kroppaa lajin vaatimuksiin. Tarvitaan myös voimaa ja vastavoimaa, siksi työstämme haasteitasi monella eri tavalla.